Over ons

Ben de Ruiter Tweewielers is de nieuwste fietsenzaak van Nijkerk, op zaterdag 10 oktober 2015 zijn de deuren van onze zaak feestelijk geopend.

Ben de Ruiter (sociale, vakbekwame fietstechnicus met de benodigde diploma's op zak), zijn vrouw Johanna en medewerker Arno Snapper staan graag voor u klaar met gedegen advies, technische kennis en uitstekende service. Als echte E-bike-specialist kunnen we u hierin uitstekend adviseren en zijn we in staat om eventuele storingen of mankementen op zeer korte termijn te verhelpen. We zijn merkdealer van uitsluitend de kwaliteitsmerken Giant, RIH, Burgers, Riese & Müller en Van Raam. Tevens zijn wij Dealer van ons eigen merk BdR Bikes en Gears. Dit zijn racefietsen die samengesteld worden met uitsluitend hoogwaardige producten. Dankzij ons ruime assortiment kunt u in onze winkel altijd dé fiets vinden die bij u past.


De vakbekwaamheid van onze medewerkers is groot, zij hebben al jarenlang sleutelervaring en zijn in staat om uw fiets op korte termijn weer volledig in orde te maken. De meeste reparaties zijn binnen 1 dag klaar, maar om u volledig op de hoogte te houden sturen we u een SMS als uw fiets weer gereed is. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

​We nodigen u van harte uit om de sfeer in onze zaak (én onze koffie) eens te komen proeven. Tot ziens!


Terug
Deel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:  van 8.00 tot 18.00 uur
Dinsdag:  van 8.00 tot 18.00 uur
Woensdag:  van 8.00 tot 13.00 uur
Donderdag:  van 8.00 tot 18.00 uur
Vrijdag:  van 8.00 tot 18.00 uur
Zaterdag:  van 9.00 tot 16.00 uur
Zondag:  Gesloten
 
Koopavond op afspraak


Facebook


Financiering