Bikefitting

BIKEFITTING

Fietsmeting bij Ben de Ruiter Tweewielers


Om optimaal te presteren is het belangrijk dat je racefiets, mountainbike of tijdritfiets in topconditie is. Maar minstens zo belangrijk is dat de fiets op jouw anatomie, d.w.z. je lichaamsverhoudingen is afgesteld!  Er zijn mensen die de fiets afstellen op gevoel of ouderwetse hulpmiddelen zoals heuphoogte naast het zadel houden, de hak op het pedaal met gestrekt been, de lengte van je onderarm van zadel naar stuur, en vele andere technieken.
Bij hedendaagse fietsen gaat deze techniek niet op en kan een afstelling op deze wijze leiden tot blessures en teleurstellingen.

Bij ons wordt je, bij aanschaf* van een Race- of tijdritfiets of een ATB door één van onze vakkundige medewerkers opgemeten met behulp van het Bikefitting meetsysteem.

Met dit professionele meetsysteem wordt de basis gelegd voor een ideale fietshouding. Wij zijn zelf enthousiaste fietsliefhebbers en zullen het resultaat van de fietsmeting overbrengen naar  jouw fiets. Als je aangeeft dat je fysieke problemen hebt of speciale wensen dan houden wij hier rekening mee.  

De Bikefitting fietsmeting  volgens de 'Standaard' methode   kost  € 35.00. Bij aankoop van een nieuwe fiets is deze meting gratis.

bikefitting / afstellen: € 50.00

 Foto
 

Wat krijgt u voor dit bedrag?
 

Uitleg van de fietsmeting

Daadwerkelijke meting

Verwerken van de meetgegevens in de computer

Computer –output bestemd voor de afstelling met de XY tool

Afstellen van de fiets volgens de Bikefitting-output
 

Voorwaarden en uitzonderingen:

Indien de afstelling plaatsvindt op een fiets die niet bij ons is aangeschaft, dan worden deze werkzaamheden berekend volgens de geldende tarieven.


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:  van 8.00 tot 18.00 uur
Dinsdag:  van 8.00 tot 18.00 uur
Woensdag:  van 8.00 tot 13.00 uur
Donderdag:  van 8.00 tot 18.00 uur
Vrijdag:  van 8.00 tot 21.00 uur
Zaterdag:  van 9.00 tot 16.00 uur
Zondag:  Gesloten


Facebook


Financiering